ФутболЦСКА-София

ЦСКА лети за Варна, тренировка на „червените“ под въпрос

Полетът на ЦСКА до Варна ще определи дали „армейците“ ще проведат тренировка в последния ден преди съботния сблъсък с Черно море. Самолетът на тима, воден от Александър Томаш, трябва да тръгне от София утре в 15:00 часа.

Ако всичко с пътуването е нормално, „червените“ имат готовност да проведат занимание в морската ни столица привечер. То ще бъде закрито за представители на медиите и фенове.

profittips-the best football tips

Ако обаче се стигне до забавяне на пътуването, денят ще се окаже почивен за отбора. Треньорският щаб е взел решение съставът да не тренира в Панчарево утре, а последното занимание на клубната база преди визитата на „Тича“ е днес от 17:00 часа.

Пресконференцията на Александър Томаш относно дербито с варненци ще се проведе утре от 11:00 часа в зала „Родина“ на националния стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker