ФутболЦСКА-София

ЦСКА – лидер по картони! Офанзивен играч изгоря за полуфинала с Ботев

Тимът на ЦСКА няма да може да ползва услугите на един от офанзивните си играчи в първия полуфинал срещу Ботев Пловдив, който ще се играе в сряда на Националния стадион „Васил Левски“. Става въпрос за Матиас Фаетон, който в мача с Пирин вчера получи жълт картон и по този начин ще пропусне двубоя с „жълто-черните“.

„Армейците“ страдат от твърде много на брой играчи с натрупани картони. За пореден сезон отборът от „Борисовата градина“ се оказва най-декорираният от топ 3 на родния футбол.

profittips-the best football tips

Висящи на един картон от наказание са Джонатан Линдсет, Емануел Шакич и Тибо Вион. След мача с Пирин и Фернандо Каранга, който за пореден път попадна в полезрението на реферите у нас, се нареди в този списък.

profittips-the best football tips

Полуфиналът с Ботев се явява един от най-важните до края на сезона, тъй като изглежда като единствен шанс за отбора да преследва трофей през този сезон. ЦСКА изостава на девет точки от Лудогорец и са с мач повече от лидера в Първа лига. При определени обстоятелства разградчани могат и математически да станат шампиони още през следващата седмица преди началото на плейофите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker