Извън БългарияТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА набеляза 17-годишен шведски талант

17-годишният талант на АИК Стокхолм Андреас Редкин е обект на конкретен интерес от страна на българския ЦСКА София, съобщава шведското издание Fotbolltransfers.com, цитирано и от други местни медии. Обещаващият полузащитник е един от най-перспективните футболисти в школата на именития столичен клуб.

Той често тренира с представителния тим на АИК, но все още играе за отбора до 19 години и не е дебютирал в мъжкия футбол. Редкин, който в момента е в Марбея с националния отбор до 17 години, е отворен към трансфер през зимата.

profittips-the best football tips

Според информация на Fotbolltransfers.com ЦСКА проявява конкретен интерес и е готов да отправи оферта за неговите права. Ситуацията следят и клубове от Швеция, докато АИК планира да предложи професионален договор на полузащитника за следващия сезон.

През този сезон халфът е отбелязал седем гола в 19 участия за отбора на АИК до 19 години. Редкин има общо осем международни участия за юношеските гарнитури на Швеция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker