ЦСКА-София

ЦСКА назначи нов директор на пресслужбата

ЦСКА има нов директор на пресслужбата. ‘“Армейците“ обявиха в официалния си сайт, че назначен на тази длъжност е Симеон Христов.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

Той е на 26 години от София. Футболът е голямата му страст, ЦСКА – голямата му футболна любов. Завършва 9-та Френска гимназия в столицата. Учи и завършва бакалавър със специалност “Спортен Мениджмънт” в Саутхемптън, Англия. Работи в продължение на 2 години и половина в Саутхемптън в различни звена на клуба и по разнообразни проекти. Именно на Острова разбира от първо лице как се работи на най-високо ниво във футболния сектор.

profittips-the best football tips

Играе футбол на полупрофесионално ниво в Англия, но множество контузии възпрепятстват желанието му да продължи да играе любимия си спорт. След прибирането си в България работи като администратор във футболна академия „Арес“. Паралелно с това става част от екипа на „Ритнитопъ“, където едновременно пише статии по теми свързани с български и международен футбол и се занимава с бизнес развитието на проекта. Участва активно в редица дарителски кампании, а корпоративно-социалната дейност е друго занимание, към което изразява силен интерес.

“Мечтата ми винаги е била да работя в ЦСКА. След като в продължение на почти година разучавах отблизо процесите в клуба, сега съм изключително щастлив, че ще заемам отговорна и вълнуваща длъжност. Сякаш като подарък за рождения ми ден, имам огромното удоволствие и щастие да бъда пресаташе на най-великия клуб в България. Само ЦСКА!”, каза Симеон пред cska.bg, след като зае новата си длъжност.

Досега начело на пресслужбата на ЦСКА беше репортерът на „Господари на ефира“ Владислав Василев.

„Благодарим на Владислав Василев за всеотдайната работа през годините и му желаем успех в бъдещите начинания!“, написаха още от „Армията“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker