ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА най-вероятно няма да уволни Стипич, ето защо това е възможно

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич записа серия от негативни резултати, което разпали страстите в Борисовата градина до краен предел. Вече се заговори за треньорска смяна в клуба, но това може да се окаже и трудна задача за ръководството на „червените“.

Причината е внушителната неустойка по договора на Стипич, която към момента го бетонира на поста старши треньор.

profittips-the best football tips

45-годишният хърватин с немски паспорт се разписва срещу 25 000 евро месечно, а „червените“, които са в катастрофална форма са с 3 загуби от 4 мача. Стипич, чиято треньорска кариера започва преди 14 години, а ЦСКА е, забележете – 11-ият му тим, обаче бил категоричен, че няма да си тръгне, ако не получи всички оставащи му заплати. Това означава, че за 10 месеца от договора той трябва да гушне 250 000 евро или близо половин милион лева.

Именно тази сума карала тези в ЦСКА, които го докараха, да отлагат уволнението му с надеждата „армейците“ да постигнат победи и кризата да се поразмине.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker