ТОПЦСКА-София

ЦСКА обяви важно съобщение за стадион „Българска армия“

От ЦСКА излязоха с официално съобщение във връзка с информацията, че все още няма разрешение за започване на ремонтните дейности. От Борисовата градина заявиха, че работата по проекта върви по график и призоваха журналистите да подхождат с повече отговорност към професията си.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Във връзка с поредните спекулации около стадиона на ЦСКА и предвид огромния интерес по темата, бихме искали да успокоим, че цитираната притеснителна информация е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНА.

profittips-the best football tips

Работата по проекта върви по график. След като идейният проект беше одобрен и получихме разрешително за реконструкция, продължаваме напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкова отговорната задача, която имаме.

Една от тях например е тръжната процедура по избор на изпълнител за демонтаж на старото съоръжение. Съвсем скоро ще ви информираме официално за предстоящите стъпки, които ще предприемем.

За пореден път призоваваме червената общност да се информира само и единствено от официалните източници на клуба като сайта ни и верифицираните профили в социалните мрежи. За пореден път призоваваме и журналистите да подхождат с повече отговорност към професията си“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker