ТОПФутболЦСКА-София
ЕКСКЛУЗИВНО

ЦСКА обяви новият треньор!

Стана ясно кой ще наследи Саша Илич на поста треньор на ЦСКА. Името на новият-стар наставник на „армейците“ е Нестор Ел Маестро.

Нестор вече беше начело на тима по-рано в ерата Ганчев – през сезон 2018/2019. Той беше другия освен Саша Илич, който успя да спечели относително голям процент точки от изиграните двубои под негово ръководство

profittips-the best football tips

След ЦСКА той беше в тимовете на Щурм Грац, Ал Тааун и Гьозтепе. От известно време сърбинът беше без отбор. Той ще доведе своя щаб, а именно брат му Никон, Борян Стаматович и още един човек, който тепърва ще се присъедини към екипа му.

Повторният му дебют и първото сериозно изпитание в рамките на същия ще бъде срещу носителя на Купата на Румъния Сепси. В първия двубой ЦСКА загуби с 2:0 от румънците и с това доста намали шансовете си за продължаване напред в квалификациите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker