Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА обяви програмата си за седмицата

ЦСКА обяви програмата на представителния си отбор до гостуването на Черно море в събота от 20:00 часа. Тимът започва подготовка за мача днес от 11:00 ч. на базата си в Панчарево, а първите 15 минути от утрешното занимание, което ще стартира в същия час, ще бъдат открити за медиите.

В четвъртък „армейците“ тренират от 17:00 часа, а в петьк старши треньорът Александър Томаш и футболист на тима ще дадат пресконференция като часът и мястото на провеждане ще бъдат оповестени в четвъртък. В 15:00 часа в петък ЦСКА ще отлети за Варна с полет от Летище София.

profittips-the best football tips

Вчера от ЦСКА обявиха първият стипендиант на „Фондация ЦСКА“. „Това е петокласникът Денислав Цанов от Мездра, чиито отличен успех, желание да се развива и прекрасно есе впечатлиха целия екип на фондацията ни.

Напълно заслужено Денис ще получава по 100 лв. месечен стимул до края на учебната година. Средствата могат
да бъдат ползвани за учебни материали, книжки, екипировка, тренировки и всичко, което да подпомага интелектуалното и физическо развитие на нашия стипендиант.

Освен всичко друго Денис е и голям фен на ЦСКА, сега тренира футбол в местния отбор, а един ден мечтае да е на нивото на своите любимци от армейския тим“, обявиха от клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker