ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА обявяват подробности за реконструкцията на „Армията“

В средата на месеца от ръководството на ЦСКА ще обявят подробности за това кои са следващите стъпки към реконструкцията на стадион „Българска армия“.

След последния официален мач на съоръжението в настоящия му вид срещу Лудогорец на 10 декември (0:1), до края на годината основна задача бе изнасянето на огромно количество инвентар. Тези дейности ще продължат и в началото на новата година, но по-голямата част от тях е приключена, включително и преместването на артефактите от музея на спортната слава.

profittips-the best football tips

В следващите дни предстои избор на изпълнител на събарянето на стадиона, а най-вероятно след като се случи това, от „Армията“ ще излязат и с официална информация за постигнатия напредък.

Реконструкцията на съоръжението ще продължи поне две години, а реалистичният развой е ЦСКА да се завърне у дома през лятото на 2026-а. Дотогава тимът ще играе домакинските си срещи на „Васил Левски“. Все още няма яснота дали след преместването ще има промяна в цените на билетите.

На 28 декември пък затвори емблематичното за феновете на ЦСКА заведение – „Дървеното“, то се намираше пред сектор А на стадиона.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker