Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА отказва да се раздели с ключови футболисти

ЦСКА е отхвърлил оферти на обща стойност 3 млн. лева за двама от основните си футболисти. Става въпрос за национала на България Християн Петров и за колумбийския халф Марселино Кареасо, твърди „Спортал“.

“Червените” са категорични, че предложените суми, които са приблизително еднакви, са значително по-ниски спрямо качествата на играчите, а и от клуба не са склонни да се разделят с тях на този етап, тъй като новият треньор Томислав Стипич държи те да останат.

profittips-the best football tips

Кареасо е получил предложение за нов договор и двете страни са близо до споразумение. Сегашният контракт на бразилеца с ЦСКА изтича след година, но той се чувства добре в клуба и е изразил желание да остане при “червените”.

В момента полузащитникът се възстановява от вирусно заболяване, заради което пропусна част от предсезонните контроли, но очакванията са, че до началото на първенството ще бъде готов.

„Червените“ гостуват на Лудогорец в събота, 20 юли. от 21:00 часа в откриващия кръг от Първа лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker