ТОПФутболЦСКА-София

СНИМКИ И ВИДЕО: ЦСКА писа „тройка“ на Берое, а Естрада изигра цели 84 минути

Берое и ЦСКА завършиха при резултат 0:3. Головете отбелязаха Назон в 18-тата, Хайнц в 20-тата минута и Линдсет в 63-тата минута. Новото попълнение Майкъл Естрада започна като титуляр и изигра цели 84 минути преди да бъде сменен.

Преди началото на мача в Стара Загора стана ясно, че ЦСКА ще почете по специален начин починалото момче по време на тренировка на Дунав Русе, което бе ударено от мълния. Оказа се, че то е било привърженик на ЦСКА, а от клуба решиха да поставят фланелка с неговото име на една от седалките на треньорската скамейка на „червените” за днешния мач. Преди това от клуба са изпратили съболезнователен адрес до семейството на момчето.

Играчите на ЦСКА също излязоха на терена със специални фланелки с лика на Петър Хубчев, с които изразиха подкрепата си към бившия селекционер на България. Както стана ясно преди няколко дни, Хубчев води тежка битка с коварно заболяване.

ЦСКА стартира силно мача в Стара Загора и още в 1-вата минута стигна до свободен удар в близост до пеналта на домакините, след като Иван турицов бе задържан за фланелката. След центрирането на Вион обаче, не последва нищо интересно.

Следващият шанс отново бе на сметката на ЦСКА. Дюкенс Назон нахлу в наказателното поле и пробва удар с левия крак, но топката бе блокирана от бранител в зелено и излезе в ъглов удар.

ГОЛ ЗА ЦСКА – 0:1! В 18-тата минута великолепно изпълнен ъглов удар от страна на Тобиас Хайнц се превърна в подаване за Амос Юга, а той от своя страна подаде на Дюкенс Назон. Нападателят откри резултата.

ГОЛ ЗА ЦСКА – 0:2! По-малко от 2 минути след това отново Тобиас Хайнц стреля от границата на наказателното поле и топката влезе във вратата след рикошет в напречната греда.

profittips-the best football tips

В 29-тата минута Назон проби отдясно, пробва да комбинира с Естрада, но Родриго Ачинели успя да улови и спре устрема на „червения“ нападател.

Точно в края на редовното време Марселино напредна в наказателното поле и потърси подаване към Назон, но нападателят не съумя да отиграе.

В последната секунда на добавеното време Берое пропусна добра възможност. Франсиско Политино стреля, но Бусато изби в корнер. След неговото изпълнение се получи разбъркване, при което не се случи нищо любопитно.

В 48-мата минута Селест отправи опасен изстрел, но Бусато отрази с помощта на страхотния си рефлекс.

В 55-тата минута Естрада остана сам срещу вратаря и стреля в него, вместо да порази мрежата. При ситуацията е имало и засада.

Гол за ЦСКА – 0:3! Отново Хайнц създаде опасност като нахлу в наказателното поле и подаде към сънародника си Джонатан Линдсет. С едно докосване норвежкият халф стреля и направи резултата класически.

Неуспешен опит за връщане в мача! В 73-тата минута Майк Ягуачи свали с глава към Говеа, който вкара в мрежата на Бусато, но при положението е имало засада и голът беше отменен.

Стартови състави:

Берое: 23. Родриго Ачинели, 2. Густаво Каскардо, 3. Франко Рамос, 4. Франческо Даниел Селест, 5. Лучиано Скуадроне, 6. Джорди Говеа, 11. Джани Политино, 14. Викторио Вълков, 17. Едуин Ласзо, 21. Тиаго Сейхас, 99. Майк Севайос

Старши треньор: Густаво Араголаса

profittips-the best football tips

ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 19. Иван Турицов, 15. Тибо Вион, 9. Дюкенс Назон, 29. Майкъл Естрада , 26. Марселино , 7. Джонатан Линдсет, 14. Тобиас Хайнц, 21. Амос Юга, 6. Християн Петров, 13. Браян Кордоба

Старши треньор: Нестор Ел Маестро

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker