ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА планира цялостна подмяна на терените в Панчарево

ЦСКА излезе с официално съобщение във връзка с обновяването на един от терените в Панчарево., което бе забелязано днес по време на откритата тренировка на „червените“.

Ето какво написаха от клуба:

Днес официално стартира изграждането на нов тренировъчен терен на клубната база на ЦСКА в Панчарево. Игрището на досегашния терен 3 ще бъде премахнато изцяло и на негово място ще бъде поставено ново супер модерно покритие, което ще се ползва за тренировъчен процес от различни отбори на армейския клуб.

profittips-the best football tips

След премахване на всички слоеве от досегашния терен, ще се пристъпи към изграждане на нова дренажна система, модерна поливна система с възможност за програмиране на различни напоителни режими, изграждане на нов почвен слой и модерно естествено тревно покритие с чимове от последно поколение.

В съседство вече е в ход облагородяването и на допълнително пространство, върху което ще се разположи помощно игрище, чието тревно, отводнително и напоително покритие също ще са от най-висок клас. То ще е предназначено за тренировки на вратарите и загрявки на отборите с цел намаляване на натоварването на основния терен. Общата тренировъчна площ на двата ще е над 10 декара, като помощното игрище ще бъде използвано и като чимово стопанство за компенсиране на другите терени при нужда.

Планира се цялата дейност по отстраняването на досегашната земна маса и поставянето на новото покритие да се извърши в рамките на месец.

Проектът е финансиран от съвместното дружество „Спортни имоти Българска армия“ между ЦСКА и държавата, което се грижи и за базата в Панчарево. В близките месеци се планира цялостната подмяна и на другите два тренировъчни терени на клубната база.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker