ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА подготвя бомбастичен трансфер?

Има вероятност ЦСКА да привлече в състава си голямо име за световния футбол. „Армейците“ преговарят с бившия италиански национал Марио Балотели, твърди „Топспорт“. Футболистът в момента е свободен агент, а за последно игра в турския Адана.

Марио Балотели e световна звезда с куп спечелени трофеи. Той е голмайстор на Евро 2012 с екипа на Италия, като за страната си има 14 гола в 36 мача.

profittips-the best football tips

Носител на купата от Шампионска лига с Интер. Шампион на Англия с Манчестър Сити. Три пъти шампион на Италия с Интер. Има още една ФА Къп със Сити и една Копа Италия с Интер. Както и Суперкупа на Италия с Интер.

На клубно ниво записва 86 мача и 28 гола за Интер, 80 мача и 30 гола за Манчестър Сити, 77 мача и 33 гола за Милан, 76 мача и 43 гола за Ница, 51 мача и 26 гола за Адана, 28 мача и 4 гола за Ливърпул. Играл още за Марсилия, Бреша, Монца и Сион.

Ако двете страни се разберат и Марио Балотели стане част от ЦСКА, това ще бъде трансферът на годината в българския футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker