ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА подновява договора на титуляр

Ръководството на ЦСКА е решено да поднови договора на един от титулярите на тима. Съвсем скоро Марселино Кареасо ще получи предложение за нов договор, твърди „Тема Спорт“.

Договорът на колумбиецът изтича в края на сезона. Той пристигна в столичния гранд на 5-ти септември миналата година и парафира контракт за два сезона.

profittips-the best football tips

Преди да дойде в България Кареасо беше играл единствено за Онсе Калдас, за който тим той има над 100 двубоя. Макар да пристигна като дясно крило, предишният треньор на тима бързо реши, че играчът ще е по-полезен като вътрешен халф.

Кареасо е доволен от престоя си тук и се смята, че ще се съгласи да поднови договора си. Той използва кратката почивка, получена от играчите на ЦСКА след победата над Берое, за да изгледа с половинката си двубоя на Интер и Фиорентина, спечелен категорично от Фиорентина с 4:0.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker