ФутболЦСКА-София

ЦСКА покани медиите на „Армията“

От ЦСКА ще допуснат до реконстриращия се дом на клуба медиите, за да покажат напредъка по дейностите. Червените организират събитие, което ще бъде идния четвъртък, в последния ден на октомври.

„Втората фаза от реконструкцията на стадион „Българска армия“ продължава по план, а във връзка с големия обществен интерес към проекта, ЦСКА и компанията-изпълнител „Главболгарстрой“ организират медийно събитие за отразяване на напредъка по дейностите.

profittips-the best football tips

То ще се състои на 31 октомври (четвъртък) от 11:00 ч., като за представителите на медиите ще бъде осигурен специален достъп до вътрешността на стадиона при спазване на всички мерки за безопасност. Журналистите ще имат възможност и да се информират за всички детайли по процеса на реконструкция от водещи експерти на „Главболгарстрой“.

Желаещите да отразят събитието трябва да имат готовност да представят валидна журналистическа карта“, пишат от ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker