Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА потегли за Банско с 19 футболисти, сред които e и Илиан Антонов

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш определи група от 19 футболисти за лагер в град Банско. Подготовката стартира днес, 2 септември, и ще продължи до 7 септември (събота). Заниманията ще са двуразови, а първата тренировка е днес от 17:00 часа.

Националните състезатели Иван Дюлгеров, Амос Юга, Сейни Санянг, Годуин Коялипу и Матиас Фаетон, както и младежките национали Йоан Борносузов, Християн Петров и Станислав Шопов ще пропуснат лагера, заради повиквателни на националните си отбори. Георги Чорбаджийски се възстановява от операция и също не е част от групата

profittips-the best football tips

Прави впечатление завръщането на Илиан Антонов, който се възстанови от коварна болест. В тима попадат и няколко футболисти от дублиращия отбор. Очакват се в следващите часове нови футболисти, които ще се присъединят към лагера в Банско.

Групата на ЦСКА:

Вратари: Густаво Бусато, Марин Орлинов, Боян Загорски

Защитници: Юлиан Илиев, Иван Турицов, Браян Кордоба, Лъчезар Иванов

Полузащитници: Улаус Скаршем, Тибо Вион, Емануел Шакич, Джонатан Линдсет, Петко Панайотов, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо

Нападатели: Джейсън Локило, Илиан Антонов, Марк-Емилио Папазов, Иван Тасев, Радослав Живков

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker