Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА преговаря с български нападател, но статистиката е красноречива…

ЦСКА – София се раздели с единствения си централен нападател през пролетния полусезон – Фернандо Каранга. Приоритет за „червените“ ще бъде привличането на голмайстор за следващия сезон, предвид, че единственият футболист на този пост е Марк – Емилио Папазов, който доскоро бе под наем в Хебър.

Има голяма вероятност за първи път от много време насам основният нападател на тима да бъде българин, тъй като българският национал Георги Минчев е един от играчите, които Томислав Стипич и щаба му следят.

Статистиката е красноречива! От близо 4 години насам български таран не е вкарвал за „червените“. Авторът на последното попадение е Ахмед Ахмедов, който се разписа в заключителните секунди на двубоя Етър – ЦСКА за крайното 2:2 на 4 октомври 2020 година.

profittips-the best football tips

През миналия сезон единственият български нападател, който получи шанс, макар и само в 3 мача, беше именно Папазов, но впоследствие той бе изпратен под наем в тима от Пазарджик. Младият нападател игра в един мач и през 2022/23, а през въпросната кампания в 4 двубоя взе участие и Калоян Кръстев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker