ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА преотстъпи още един нападател

ЦСКА преотстъпи още един млад българин. Става въпрос за нападателят Павел Жабов, той игра в Литекс през есента, но до края на сезона ще носи екипа Черноморец Бургас.

През миналия сезон пък Жабов бе част от дублиращия състав на ЦСКА с треньор Стамен Белчев. Той се изявява като ляво крило. Син е на бившия нападател на ЦСКА и Черноморец Бургас Петър Жабов, а през лятото води подготовка с представителния състав на червените.

profittips-the best football tips

„Армейците“ преотстъпиха и друг нападател, това е Марк-Емилио Папазов премина в Хебър с договор до края на сезона. Двамата с Жабов са съотборници от юношеските формации на ЦСКА, а след това бяха заедно и в дубъла. Тепърва ще стане ясна съдбата на Георги Чорбаджийски.

В същото време се разбра, че вторият състав на червените няма да играе предвидената за събота среща с Чавдар Етрополе от Югозападната Трета лига заради финансовите проблеми в лагера на своя съперник. Мачът трябваше да се проведе в събота от 14:00 часа на Панчарево, но вместо това ще има двустранна игра.

„Тема Спорт“

Снимка: cska.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker