ТОПЦСКА-София

ЦСКА продаде своя голмайстор!

ЦСКА-София осъществи любопитен изходящ трансфер. „Червените“ се разделят със своя голмайстор Дюкенс Назон, който вече ще е футболист на кипърския Пафос, твърди „Telegraph.bg“. Шефовете на „армейците“ са си стиснали ръцете с боса на кипърците Роман Дубов и съвсем скоро сделката ще бъде обявена официално.

Интересна е и трансферната сума. Въпреки че се смяташе, че Пафос ще дадат над 1,5 млн. евро за национала на Хаити, се оказа, че Назон поема към Острова на Афродита срещу 600 000 евро.

profittips-the best football tips

Таранът дойде в България преди година и половина и набързо се превърна в основен реализатор на „Българска армия“. Интересно е обаче, че той нямаше попадение от октомври, а и скоро ще навърши 30 години. Нападателят завърши есенния полусезон със седем попадения в 18 мача.

Предпоставка за раздялата на ЦСКА-София с Назон бе и привличането на Фернандо Каранга, Един от любимците на Сектор Г отново ще облече червения екип, след като през 2018 година бе продаден в Китай.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker