ТОПЦСКА-София

ЦСКА работи по нов входящ трансфер

След като ЦСКА взе Фернандо Каранга и е на път да продаде Дюкенс Назон на кипърския Пафос, „червените“ работят по нов трансфер, твърди „Спортал“.

Към момента наставникът Нестор Ел Маестро има на разположение трима централни нападатели в лицето на Майкъл Естрада, Марк-Емилио Папазов и Каранга, но ръководството желае да засили конкуренцията на този пост с още един футболист.

profittips-the best football tips

В тази връзка вече има набелязани състезатели, но не е на 100% сигурно, че трансферът ще стане факт до края на зимния трансферен прозорец. Основната цел е конкуренцията в атака да бъде голяма най-вече за началото на евротурнирите през лятото.

Ако пък бъде намерен подходящ играч и финансовите параметри на настоящия му клуб са по силите на ЦСКА, той ще бъде привлечен още сега, тъй като “червените” преследват две сериозни цели през пролетта – титла и купа на България.

Майкъл Естрада, който е и еквадорски национал, играе на „Армията“ с договор под наем до лятото и засега няма яснота какво ще е неговото бъдеще след това

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker