ТОПЦСКА-София

ЦСКА реши кога да бутне „Армията“

Ръководството на ЦСКА планира да започне реновацията на клубния стадион „Българска армия“ в началото на декември, пише БТА. Червените получиха разрешителното за реконструкция на съоръжението на 5 октомври, но вчера съобщиха, че е внесена жалба с искане за отмяната му в Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК).

От ЦСКА, обаче, не скриха, че не са притеснени от сигнала и вярват, че експертите в ДНСК ще свършат работата си професионално и обективно и „няма да бъде създаден прецедент с отмяна на вече издадено и подписано от главния архитект на столицата разрешително за реконструкция“.

profittips-the best football tips

Последното домакинство на „армейците“ от есенния дял на Първа лига е на 9 декември срещу шампиона Лудогорец, като все още не е решено дали да се изчака и провеждането на този мач на „Българска армия“, или реконструкцията да стартира още в самото начало на месеца.

Очакванията са работата по реновацията на цялото съоръжение да продължи около две години. През това време „червените“ ще домакинстват на Националния стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker