ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА се подсилва с трима през зимната пауза

В ЦСКА вече работят по зимната селекция. В Борисовата градина вече са набелязали трима играчи, с които отбора да засили конкуренцията на няколко поста. В момента с тях се водят преговори и целта е те да се присъединят през зимния трансферен прозорец.

Въпросните играчи са от европейския пазар , тъй като имат повече от лимита в първенството чужденци без паспорти от ЕС. Неофициалният скаут на клуба Стойчо Стоилов вече бе на мисии в Португалия и Франция.

profittips-the best football tips

Позициите, на които „червените“ искат да се подсилят са ляв бек и халф. В момента единствения типичен ляв краен защитник е Сейни Санянг. Той обаче е трета опция след Тибо Вион и Емануел Шакич. Те също изпитват затруднения и ще се потърси постоянен вариант за укрепване на тази зона.

На „Армията“ искат да увеличат конкуренцията и в средата на терена. На няколко пъти в последните мачове Тобиас Хайнц е заменян от Матиас Фаетон, който обаче е крило и нападател, но не и халф. В ЦСКА искат да привлекат футболист с профила на Хайнц и Кареасо – раздвижен и динамичен в офанзивен план и енергичен и агресивен в защита.

Както вече стана ясно, ръководството на „армейците“ ще потърси раздяла с Лазар Туфегджич, който отказа да си тръгне през лятото. Вероятно до раздяла ще се стигне и с Мено Кох.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker