ФутболЦСКА-София

ЦСКА се фокусира върху национали

ЦСКА е предприел нова стратегия. Босовете са си поставили за цел при всяка възможност да се привличат национални футболисти.

Макар за момента да са привлекли едва двама национала, плановете са да се опитат да привлекат още. Това не е нова тактика – още по времето на Гриша Ганчев тимът привлече немалко национални играчи. Списъкът включва имена като Амос Юга, Карол Метс, Енес Махмутович, Жорди Кайседо, Майкъл Естрада и други.

profittips-the best football tips

От началото на лятото в ЦСКА бяха привлечени национала на България Иван Дюлгеров и национала на Косово Лумбард Делова. Сред интересите на новото ръководство попадат бивш юношески национал на Уругвай, още един роден национал и национал на Кипър.

Тимът е набелязал и поредния норвежец. Става дума за Йенс Хиерто – Дал. Той е на 18 години и е централен защитник, състезаващ се за Тромсьо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker