Анализи и коментариФутбол

ЦСКА сложи край на една черна серия, но продължи друга

Победата над Хебър отбеляза край на серията двубои без победа, започнала почти паралелно с идването на новото ръководство на ЦСКА /бел. ред. последната победа преди този уикенд беше дело на Нестор Ел Маестро срещу Левски, докато собственик беше Гриша Ганчев/. „Червените“ обаче продължават друга такава – вече 12 последователни официални мача не съумяват да запишат суха мрежа.

Началото на тази серия постави домакинскяи двубой с Пирин, завършил 1:2. В последвалите мачове „армейците“ продължиха да пускат по гол или повече във вратата си.

profittips-the best football tips

Новият сезон започна със загубата от Лудогорец. Макар и голът да беше отбелязан от Християн Петров и разградчани да нямаха, все пак се затвърди негативната традиция отборът да допуска гол.

Макар победата над Хебър да беше важна, голът на Макни от Хебър при 3:0 подпечата 12-тия пореден двубой, в който ЦСКА инкасира попадение във вратата си. Предстои да видим дали серията ще продължи или защитата на ЦСКА ще успее да поеме контрола над случващото се в наказателното поле на тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker