ФутболЦСКА-София

ЦСКА-София започва подготовка на 23-и юни

ЦСКА-София ще започне подготовка си за новия сезон на 23 юни на тренировъчната си база в Панчарево. Два дни преди това пък футболистите ще бъдат разделени на две групи и ще преминат задължителните медицински и функционални изследвания. Червените няма да провеждат приятелска среща в България, а на 26 юни заминават на лагер. По информация на „Тема Спорт“ тимът ще спази традицията от последните няколко години и ще се подготвя в Австрия. Най-вероятно там ще бъдат изиграни поне 4 срещи.

През миналото лято Саша Илич именно там направи неофициалния си дебют начело на ЦСКА-София и загуби с 1:4 от германския Гройтер Фюрт. След това червените записаха 5:3 над аматьорския Кематен, 1:2 срещу Ред Бул Залцбург и 0:4 срещу Сепси. В тази среща бе набелязан левият бек на тима Андрес Думитреску, който има вероятност да пристигне в „Борисовата градина“.

profittips-the best football tips

Хората на Саша Илич излязоха в почивка непосредствено след победата с 2:0 над Левски в сряда на стадион „Васил Левски“

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker