ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с важен ход за излизане от кризата

След вчерашната тренировка ръководството на „червените“ бе организирал обяд в базата на Панчарево с цел сплотяване на екипа.

На него присъстваха всички футболисти, спортно-техническият щаб начело с Нестор Ел Маестро и медицинският екип на клуба. По този начин червените опитаха да вдигнат настроението в съблекалнята след най-слабия старт на тима през този век – 1 победа, 2 равенства и 3 загуби от първите 6 мача през кампанията.

profittips-the best football tips

В медиите пък се появиха и информации, че играчите са разделени на групички, а голяма част от тях почти не общуват помежду си. През миналия сезон Саша Илич беше постигнал много високо ниво на хармония в състава. През лятото обаче този баланс се наруши, а се стигна и до раздяла с легендата на Партизан.
В опит да повиши сплотеността и формата на тима си Нестор Ел Маестро организира лагер в Тетевен, който ще се проведе по време на паузата в първенството в началото на септември.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker