ФутболЦСКА-София

ЦСКА с важна инициатива по време на този „Армейски следобед“

Това издание на „Армейският следобед“ ще включва и нещо, което се различава от вече редовните такива мероприятия преди мач на ЦСКА. На него ще бъде проведено безплатно обучение по оказване на първа помощ.

Това е доста полезна инициатива в нашият динамичен и напрегнат начин на живот. Човек може да изпадне в тежка здравословна ситуация или дапретърпи инцидент на най-неочаквани места и не винаги ще е близо до болница или линейката ще дойде достатъчно бързо.

profittips-the best football tips

Ето и какво написаха от клуба във Фейсбук:

Армейски следобед с кауза!

По време на любимата ни инициатива нашите партньори от iHELP ще провеждат безплатно обучение за оказване на първа помощ. Провокирани от ужасяващата статистика на хора, загубили живота си, поради липса на реакция в минутите до идване на спешна помощ, решихме да стартираме серия от демонстрации как да сме от помощ на хората в нужда.

При навременна реакция, с помощта на iHELP, шансът да спасиш живот е 10 по-висок.

Заповядайте да се информираме заедно!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker