ЦСКА-София

ЦСКА с важно съобщение до привържениците

ЦСКА пусна във физическа продажба абонаментните карти за домакинствата на отбора през новия сезон. Картите ще бъдат налични на касите на Националния стадион „Васил Левски“, където домакинстват „армейците“ докато тече реконструкцията на стадион „Българска армия“.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Армейци,

От днес абонаментните карти за домакинствата на ЦСКА за сезон 2024/25 ще могат да бъдат закупени и от касите на Националния стадион „Васил Левски“. Те ще бъдат отворени всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 до 18:00 часа.

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на стадион „Васил Левски“ само за Първа лига, плейофната фаза и турнира за Купата на България (без финала). Притежателите на сезонни карти ще могат да посещават и домакинските мачове на ЦСКА II във Втора лига.

profittips-the best football tips

Цените на картите са, както следва:

– Сектор Г – 130 лева

– Сектор А – 195 лева

– Сектор А (ложа) – 260 лева

– ВИП ложа – 1948 лева

– ВИП с паркинг (31 лимитиран брой карти) – 3100 лева

* ВАЖНО!!! Цените на картите са съобразени с трите домакинства, в които отборът ни ще бъде без публика

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената.

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 20 юли (събота) 2024 година. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.

САМО ЦСКА!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker