ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с важно съобщение за своите фенове

ЦСКА пусна в продажба билетите за гостуването на Локомотив (Пловдив). Ръководството на домакините е отпуснало 1040 билета за провърженици на „червените“, които ще бъдат настанени в сектора за „Гости“ на новооткритата Южна трибуна на стадион „Локомотив“. Цената им е 14 лева.

В събота и неделя (30 септември и 1 октомври) пропуски за двубоя ще се продават на касите на стадион „Българска армия“, която ще е с работно време от 12:00 до 17:00.

profittips-the best football tips

В деня на мача (2 октомври, понеделник) билети ще се продават само в град Пловдив, на специално обособена каса на улица „Димитър Ризов“, която ще бъде отворена след 16:00 часа.
Феновете на ЦСКА ще влизат на стадиона откъм булевард „Освобождение“. Всеки привърженик трябва да си носи лична карта, защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с придружител, коректно попълнена декларация и валиден билет. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите. Двубоят е насрочен за понеделник (2 октомври) от 20:00 часа и ще се играе на стадион „Локомотив“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker