ФутболЦСКА-София

ЦСКА с нова благотворителна инициатива

Клубът от „Борисовата градина“ се включи в нова благотворителна кампания. ЦСКА подари книги на малчугани като част от кампанията на Националната мрежа за децата.

Така от клуба съобщиха във Фейсбук за инициативата:

„Да зарадваме дете за Коледа – едно от най-хубавите чувства. С тази цел футболистите от първия отбор се включиха в кампанията „Едно дете чака магия. Стани магьосник – подари му книга“.

profittips-the best football tips

Оказва се, че стотици малчугани в България мечтаят за определена книга, която не могат да си позволят. Водени от вярата, че образованието и спортът трябва да вървят ръка за ръка и продължавайки политиката си да обръщаме специално внимание на децата, тази година една от благотворителните инициативи, в които избрахме да се включим, е кампанията на Националната мрежа за децата. Изпратихме десетки четива до дечица от всякакви възрасти в цялата страна.

Макар и помощта да е просто капка в морето на техните големи нужди, се надяваме поне с малко да сме допринесли за един по-красив и магичен празник.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker