ЦСКА-София

ЦСКА с нова изненада по случай годишнината на клуба

Клубът от стадион „Българска армия“ продължава да отбелязва 75-тата си годишнина. Най-новата изненада е специален фотоалбум. Албумът има 192 страници, съдържа уникални снимки от далечното и близкото минало на клуба. Желаещите могат да го закупят на цена от 40 лева.

Ето какво написаха „армейците“ на своите фенове:

„Фотокнига „Родени за величие“

По случай 75-ия юбилей на ЦСКА създадохме с много любов една по-различна книга. Във фотоизданието, съставено от 192 страници, събрахме някои от най-редките и уникални снимки от славното далечно и по-близко минало на клуба. Модернистичният облик на книгата преплита по прекрасен начин съвременните подходи в графичния дизайн със спомените от историята. Така, водени от идеята да дадем живот именно на тази величествена история и да върнем миналото, макар и за миг, в настоящето, колоризирахме с помощта на изкуствен интелект някои от най-интересните кадри.

Подбраните снимки, много от които обособени в красиви колажи, ни напомнят за забележителните моменти, за великите личности, за грандиозните победи и за славния път, който сме поели от 1948 г. насам и ще се борим да продължим достойно.

Някои от фотографиите в книгата може да разгледате и в нашата фотоизложба „Родени за величие“, която ще бъде открита на 05.05. в 11:30 ч. в пространството пред официалния клубен фен магазина.

Фотокнигата е налична в онлайн магазина ни, а от утре в 13 ч. и в официалния такъв на ст. „Българска армия““.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker