ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с нов онлайн проект

Ръководството на ЦСКА подготвя нов проект. Тимът вече се занимава с изграждането на нов стадион, а освен това „червените“ имат желание да снабдят и дублиращия състав с терен в Панчарево.

Има идеи за новите проекти, чрез които клубът да има по-голяма комуникация и връзка с феновете, информира ни „Тема Спорт“. Един от тях е свързан със създаването на собствен подкаст, в който да гостуват различни спортни и обществени фигури, свързани с „червената“ идея.

profittips-the best football tips

Именно това е най-популярният аудио-визуален формат в онлайн пространството през последните години, като „армейците“ ще са първи у нас с подобно предаване. Все още не е ясно кой ще е водещ на подкаста на ЦСКА.

Отскоро „армейците“ имат ново пресаташе – Виктор Игнатов. Игнатов има богат журналистически опит, включително и в „Тема Спорт“ катo заместник-главен редактор, кaктo u 6 години зад гърба си в БФС.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker