Други отбориТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с оферта за легионер, дава под наем излишни играчи

ЦСКА е получил оферта за продажба на футболист от халфовата си линия, информира ни Блиц. Става дума за сръбският полузащитник Лазар Туфегджич.

25-годишният футболист дойде в тима през миналото лято, но така и не можа да се утвърди. Халфът пропусна лагера в Австрия заради контузия. Той е един от играчите без паспорт на страна от ЕС и това допълнително намалява шансовете му да остане в тима.

profittips-the best football tips

Междувременно „червените“ отдадоха под наем младоците Симеон Александров и Александър Бучков в Пирин. Очаква се Бисмарк Чарлс също да отиде там, защото проблемите му с контузии и липсата на паспорт на страна от ЕС го превръщат в поредният излишен.

В Литекс пък отидоха под наем Павел Жабов, който отбеляза победния гол срещу Тирол в последния двубой от лагера в Австрия, както и защитника Росен Маринов. Двамата бяха част от дубъла на ЦСКА през изминалия сезон, но през този няма да бъдат на разположение на Стамен Белчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker