Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА с призив към феновете: В тази битка имаме най-силна нужда от най-храбрата армия!

ЦСКА обяви, че билетите за дербито с Левски са пуснати в продажба. Ппредстоящия двубой между „сини“ и „червени“ е от 8-мия кръг на ППЛ е насрочен за 19 октомври (събота) от 15:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“, като за червените фенове са отредени сектори В и Г.

Билетите за двубоя се продават на касите пред Сектор А на ст. „Васил Левски“ на ул. „Гурко“ от 11 октомври до 18 октомври (работно време 10:00 до 19:00 ч.), както и онлайн в мрежата на Eventim.

В деня на мача пропуските ще се продават в официалния фен магазин на ЦСКА, разположен пред ст. „Българска армия“, от 10:00 ч. до края на първото полувреме на срещата.

profittips-the best football tips

Цените на билетите са както следва:

Сектор В – 25 лева

Сектор Г – 15 лева

По изискване на органите на реда в продажба няма да бъдат пускани блокове 10, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 43, 44, 45 на Национален стадион „Васил Левски“.

Армейци, нека отново докажем, че отбор и публика сме едно цяло! В тази битка имаме най-силна нужда от най-храбрата армия! Бъдете зад нас, “армейци”, написаха от клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker