Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА тренира в пълен състав за първото домакинство с фенове в София, вратар се завърна

ЦСКА проведе сутрешно занимание, като част от седмичната подготовка преди завръщането си на Националния стадион „Васил Левски“, който не можеше да използва за домакинските си мачове в последните няколко седмици заради два концерта и ремонт на тревното покритие на съоръжението.

В събота (5 октомври) „червените“ приемат Септември в мач от 11-ия кръг на българското първенство който започва в 17:30 часа.

Три дни преди мача в центъра на столицата, ЦСКА тренира в пълен състав, което се случва за пръв път на старши треньора Александър Томаш от идването му в клуба в края на месец август.

profittips-the best football tips

В откритата част от тренировката на ЦСКА в сряда, „армейците“ бяха разделени на три групи по целия терен. Групата в централната част тренираше пасове и движение без топка, докато двете групи пред вратите упражняваха завършване на атаките.

В тренировката се включи вратарят Димитър Евтимов. През лятото стражът беше пратен под наем в кипърския Кармиотиса, но преди няколко дни прекрати договора си и се завърна при „червените“.

Заниманието бе изгледано от административния директор Стоян Орманджиев и от спортния директор Филип Филипов, които вече не изпълняват функциите на изпълнителни директори на ЦСКА след идването на Радослав Златков в клуба. На клубната база в Панчарево отнове бе забелязан и Димитър Пенев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker