Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА търси отбор на скъпо трансферно разочарование

Ръководството на ЦСКА ще положи усилия да се раздели с най-скъпото си попълнение за миналото лято в следващите седмици. Армейците опитват да намерят отбор на Матиас Фаетон. По неофициална информация за него бяха платени над 1.5 милиона евро (3 милиона лева) на втородивизионния френски Гренобъл, но националът на Гваделупа разочарова цялостно с представянето си.

Към момента Фаетон е дълбока резерва при „червените“. Той започна на скамейката в дербито на първия кръг в първенството срещу Лудогорец за сметка на младия Петко Панайотов. Крилото се появи на терена през второто полувреме, но отново не се представи на достатъчно добро ниво.

Във втория кръг ситуацията изглеждаше още по-лоша за крилото: Томислав Стипич направи само три смени и така и не пусна в игра офанзивния футболист, без да е известно той да има някакъв физически проблем, което е ясен знак, че не оправдава очакванията.

Твърди се, че клубът има желание да се раздели с Матиас Фаетон, но към момента няма кандидати за неговия подпис. Сходна изглежда ситуацията с Амос Юга, с когото ЦСКА търси решение. Официалната информация на клуба, че е контузен и затова не е попадна в групата за мача с Хебър бе поставена под голям въпрос, когато африканецът изведе дубъла на червените с капитанската лента при разгромната загубата с 0:4 от Добруджа в Добрич. Юга бе единственият чуждестранен футболист в тима на Владимир Манчев.

profittips-the best football tips

Ясен знак, че Амос Юга е загубил доверието на ръководството и треньорския щаб е фактът, че ЦСКА има нов капитан в лицето на Джонатан Линдсет.

Ако Юга е заявил пред клубното ръководство, че има намерение да изпълни докрай договора си с армейците, най-вероятно ще се повтори случаят с Лазар Туфегджич, който през целия минал сезон поддържаше спортна форма, без да играе, тъй като не бе съгласен да си тръгне без обезщетение.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker