Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА търси петима футболисти – вижте на кои позиции

ЦСКА държи да се подсили с още петима футболисти до края на трансферния прозорец. “Червените” желаят да привлекат в редиците си двама нападатели, две крила и ляв бек. В момента текат усилени преговори, но има сериозни финансови разминавания с част от набелязаните имена, което бави сделките, твърди „Спортал“.

Едно от тях е Йоанис Питас. Кипърският национал е дал съгласие да продължи кариерата си в България, но ЦСКА не може да се разбере с настоящия му клуб АИК за трансферната сума. Шведите искат 2 млн. евро, но “червените” смятат, че цената е твърде висока и са склонни да платят двойно по-малко за 28-годишния нападател.

profittips-the best football tips

Друг набелязан за трансфер футболист е националът на България Мартин Минчев. Тази сделка обаче също е трудно осъществима. Причината е, че турският му клуб Ризеспор е сложил сериозна трансферна сума, а и самият футболист е разколебан дали трябва да се връща в родното първенство.

profittips-the best football tips

Останалите, с които се водят преговори, са чужденци.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker