ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА удря на камък с трансферна цел, но преговорите продължават!

ЦСКА опитва да привлече 17-годишния Мидо Амр, който е определян за един от най-големите таланти на футбола в Египет, потвърдиха от клуба му Ел Ентаг Ел Харби. Президентът Ашраф Амера разкри, че на този етап двете страни не могат да се разберат за трансфера заради спорове около начина на плащане.

Отделно клубът и Ел Ентаг Ел Харби имат разминаване около процента върху бъдещите права.

„В края на декември представител на ЦСКА дойде да преговаряме за Мидо Амр. Информирах го при какви условия трансферът може да се случи и той каза, че клубът ще даде отговор през февруари.

profittips-the best football tips

Това наистина се случи, но българите искаха да платят на вноски, но аз отказах, защото сумата не е голяма и не си заслужава. Имаше и друго разминаване. Ние искаме да запазим 10 % от бъдеща продажба на Мидо, но от ЦСКА настояват за 2-5 процента.

Все пак не бих казал, че трансферът е пропаднал, защото преговорите не са завършили“, заяви Ашраф Амер пред медиите в Египет.

„Dsport.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker