ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще „домакинства“ на Берое в Стара Загора

ЦСКА ще посрещне Берое в Стара Загора, информира „Тема Спорт“. Двете ръководства вече са се разбрали за тази промяна. През пролетта, Берое ще „домакинства“ на армейците на стадион „Васил Левски“.

Тази размяна на домакинства е необходима поради затварянето на националния стадион за два концерта и последващ ремонт, както и поради отказа на Славия и Локомотив София да предоставят стадионите си за този мач.

profittips-the best football tips

Двубоят ще се проведе на 21 септември, събота, от 17:30 часа, като това е решено от Спортно-техническата комисия на БФС, която обяви програмата за следващите четири кръга.

Поради промени в програмата, 12-ият и 8-ият кръг бяха разменени, за да може вечното дерби Левски – ЦСКА да се състои с публика на националния стадион, който в момента е затворен.

Феновете на ЦСКА ще могат да се завърнат на трибуните след изтърпяно наказание в първия кръг след паузата, което ще бъде на 16 септември, понеделник.

profittips-the best football tips

Тогава ЦСКА гостува на Локомотив София от 19:45 часа. Левски ще се срещне с ЦСКА 1948 в Бистрица ден по-рано.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker