Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА ще накаже с глоба свой футболист

Последствията от третата поредна срамна загуба на ЦСКА продължават. Към момента клубът се води преговори за раздяла със старши треньора, а вероятно се се планира и преструктуриране на ръководните звена в клуба.

Следващото последствие ще бъде налагането на глоба на Тобиас Хайнц. Причината за санкцията е неговото недопустимо поведение в Кърджали. Норвежкият плеймейкър е един от големите длъжници при „червените“, тъй като от известно време играе много под възможностите.

profittips-the best football tips

Глобата обаче не е за слабо представяне, а по-скоро дисциплинарно нарушение. В 54-тата минута Томислав Стипич реши да смени Хайнц, а футболистът видимо не одобри рокадата. Норвежецът се вбеси и отказа да подаде ръка на хърватския специалист треньора и последва словесен монолог по негов адрес.

Треньорът на вратарите Горан Брашнич се опита да го погаси напражението, но без успех. В крайна сметка норвежкият състезател се примири и седна на пейката разочарован, но определено и той разочарова с поведението си, което е може би олицетворение на цялата картина в ЦСКА към момента.

Статистиката показава, че Хайнц е твърд титуляр от началото на сезона. Започва като титуляр във всичките пет мача, но след двубоя от първия кръг в Разград – той не е записвал пълни 90 минути срещу нито един от следващите съперници на ЦСКА.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker