ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще опита да измие срама срещу Хебър и Любо Пенев

ЦСКА-София и Хебър (Пазарджик) излизат един срещу друг в двубой от 16-ия кръг на Първа лига. Срещата е на стадион „Българска армия“ с начален старт от 18:00 часа.

Отборът на Нестор Ел Маестро показва много неубедителна игра, но въпреки това „червените“ влизат в мача като втори във временното класирани. „Армейците“ са с равен брой точки с отборите на Черно море и Локомотив (Пд), но заради по-добрите показатели в преките им срещи са пред тях в таблицата.

profittips-the best football tips

ЦСКА нямат загуба 11 мача подред, но играта им е неубедителна и ако искат да се борят за титлата, то определено ще трябва да променят много неща. Преди няколко дни момчетата на Ел Маестро буквално се измъчиха срещу най-слабия отбор в Първа лига – Етър, като го победиха с 0:1, а гол в добавеното време на „виолетовите“ бе отменен заради засада, която породи много полемики след срещата.

Хебър и Любо Пенев пък поддържат добро ниво, което отрежда на отбора на 9-ото място в класирането. Преди загубата от Лудогорец (1:3) преди седмица, пазарджиклии бяха в серия от пет мача без поражение – четири за първенство и един за Купата.

Ел Маестро няма да може да разчита на капитана Амос Юга, който получи директен червен картон във Велико Търново. Аут за двубоя са и трайно контузените Юрген Матей и Брадли де Нойер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker