Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще преследва първа победа при Томислав Стипич пред празни трибуни в София

Отборът на ЦСКА е домакин на Хебър Пазарджик в мач от 2-рия кръг на Първа Лига. Двубоят е на стадион „Васил Левски“ с начален час 19:00 часа и имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia.bg.

След горчивата загуба в Разград, „червените“ ще търсят задължителен успех срещу един от аутсайдерите в първенството. Тимът на Томислав Стипич ще трябва да се справи със задачата без присъствието на „армейската“ публика, тъй като клубът изтърпява наказание.

profittips-the best football tips

„Всеки мач си има своя собствена история. Сега планът е напълно различен. Очакваме различен опонент. Подготвихме се по различен начин. Трябва да сме различен отбор, няма нужда срещу Хебър да прилагаме същата тактика като срещу Лудогорец“, сподели той на пресконференцията преди мача.

Хърватският треньор няма да може да разчита на Марк-Емилио Папазов, който си изкара червен картон в мача на дублиращия отбор. Густаво Бусато също изтърпява наказание за червен картон през изминалия сезон.

Единствено Петко Панайотов е под въпрос за срещата, тъй като е получил удар в двубоя с разградчани и не е напълно възстановен, Младият халф, който започна като титуляр в този мач, попада в групата, което е добър знак за неговото състояние, но предстои да разберем дали ще започне отново от първата минута.

Сред избраниците на Стипич отново липсват имената на Амос Юга и Емануел Шакич, за които последната официална информация е, че имат сходна контузия в областта на петата.

В петък ЦСКА анонсира привличането на крилото Джейсън Локило, който тренира за първи път със своите съотборници. Играчът, който пристига от второто ниво на английския футбол Чемпиъншип, няма да вземе участие срещу Хебър и ще трябва да почака за дебют с червената фланелка поне още седмица.

Отборът на Хебър ще се опита да обърка сметки на домакините, с което да спечели първи точки за сезона. Тимът на Веселин Великов допусна поражение на своя стадион от новака Спартак Варна. През седмицата Милен Гамаков подсили пазарджиклии. Клубът е предупреден официално от БФС за лошото тревно покритие на „Георги Бенковски“, което направи огромно впечатление в откриващия кръг.

ЦСКА категорично е фаворит в съботния ден, но дали това е достатъчно да се поздравят с трите точки или Хебър ще поднесе изненадата на втория кръг в Първа Лига – предстои да разберем от 19:00 часа на стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofiъa.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker