ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще убеждава УЕФА да ѝ „върне историята“

ЦСКА смята да подови комуникацията си с УЕФА, а темата е добре позната на феновете, съобщава „Тема Спорт“. Тимът ще обсъди желанието си да бъде официално обявен от централата за правоприемник на фалиралото дружество, както съдилищата вече постановиха в миналото, осъждайки новото АД да плаща дългове към играчи, имащи отношения със старото.

За целта от Борисовата градина ще изпратят сериозна по обем документация в Нион. С тази задача вероятно ще се занимава някое от новите имена в ръководството. Към това ще се добавят и предстоящи промени в клуба.

profittips-the best football tips

Съвсем скоро се очаква той отново да ползва наименованието „ПФК ЦСКА“. Същото е запазвано старателно от някогашните ръководители на клуба и при заличаване на старото АД ще бъде автоматично придобито от клуба.

Днес това се случи и официално след като никой не се възползва от възможостта да обжалва в рамките на приетия от закона 7-дневен срок.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker