Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 договаря трансфер към испанската Ла Лига

ЦСКА 1948 е напът на осъществи трансфера на младия си халф Марто Бойчев в Бетис. Kлубна делегация на „червените“ от Бистрица, начело със спортния директор Емил Костадинов, е посетила Севиля, за да уточни всички детайли по преминаване на 16-годишния футболист.

Според договорката Бойчев, който е внук на легендарния голмайстор на Левски Михаил Вълчев, ще се присъедини към „зелено-белите“ от Ла Лига през зимния трансферен прозорец, съобщава „Спортал“.

profittips-the best football tips

През 2022 година юношата на Левски Бойчев преминава в академията на ФК ЦСКА 1948 и това се оказа много добро решение, тъй като в Бистрица младокът получава шанс от страна на треньорите. Той участва основно във втория отбор на „червените“ във Втора Лига, но често може да бъде забелязан и в групата на Валентин Илиев.  

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker