Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 и Черно Море поделиха точките

ЦСКА 1948 и Черно море не успяха да се победят на стадиона в Бистрица в мач от петъчната програма на „Ефбет лига“. Двата отбора завършиха при равенство – 1:1. Атанас Илиев откри резултата в добавеното време на първата част, но в 73-ата минута резервата Видар Кяртенсон спаси точката за отбора на Николай Панайотов.

Домакините се надяваха да се върнат на победния път след разочароващата загуба на стадион „Българска армия“ през изминалия кръг. От своя страна ‘моряците“ на Илиян Илиев искаха да продължат със солидното си представяне. Варненци са втори в подреждането след изиграването на десет кръга и все още не познават вкуса на поражението.

profittips-the best football tips

Черно Море бе по-активният отбор на терена през първата част и създадоха няколко опасни атаки по посока вратата на Даниел Наумов. Логичното се случи в добавеното време, когато след разбъркване в наказателното поле на домакините, Атанас Илиев се оказа най-съобразителен и с хубав удар отбеляза за 1:0.

През второто полувреме ЦСКА 1948 постепено изравни играта и погледна по-смело към вратата на „моряците“. Седемнадесет минути преди края на редовната част, след центриране на Георги Русев от статично положение, Видар Кяртенсон изравни резултата. Исландецът се измъкна от Пабло Гарсия и стреля с глава в долния ляв ъгъл на Иван Дюлгеров. Това бе и дебютното попадение за нападателя на домакините. Двата отбора опитаха да стигнат до победата, но не създадоха чисти ситуации за реализиране на гол и срещата завърши справедливо при равен резултат.

В следващия междинен кръг през седмицата, ЦСКА 1948 ще гостува на Берое в Стара Загора, докато Черно море приема Ботев Пловдив.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker