Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 обяви три нови трансфера наведнъж

Ръководството на ЦСКА 1948 обяви трансферите на трима млади играчи. Става дума за българин, сенегалец и хърватин.

Ето каква написаха от клуба: „Клубът подсили състава си с подписването на договори с трима перспективни млади играчи Светослав Славов, Ел-Хаджи Усман и Роберт Марианович. 18-годишният Светослав Славов е бивш капитан на Нефтохимик и носител на приза „Играч на сезона“ през последните две години.

profittips-the best football tips

Въпреки младостта си Славов впечатлява с лидерските си качества и изявите си на терена. Ел-Хаджи Усман, родом от Сенегал, е роден на 26 април 2006 година. Той притежава и португалско гражданство и е демонстрирал таланта си в юношеските отбори на норвежкия Гроруд ИЛ и италианския гранд Торино.

Младият нападател пристига в ЦСКА с амбицията да развие още повече своя потенциал. Роберт Марианович е хърватски полузащитник, роден на 11 ноември 2002 година. Той е възпитаник на Новиград и Славен Белупо, а кариерата му преминава през отборите на Сесвете, Кърка и Шибеник“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker