ФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 разкри причината за отложената среща

ЦСКА 1948 излезе с официална позиция за отменената контрола с румънския Университатя Крайова 1948. Мачът трябваше да се изиграе на 12 януари на стадион „Огоста“ в Монтана, но според „червените“ от Бистрица е съществувал риск за здравето на играчите.

TribunaSofia.bg публикува позицията на ЦСКА 1948:

Позиция на ЦСКА относно отложената приятелска среща с румънския У Крайова

След проведени разговори между представители на ЦСКА и ФК У Крайова беше постигнато споразумение между двата клуба да изиграят приятелски двубой, който да се проведе на стадион “Огоста” в Монтана. Той трябваше да се изиграе в петък (12.01) от 14:00 часа.

profittips-the best football tips

След влошаването на метеорологични условия и критично ниските температури в България ЦСКА беше информиран от домакините ФК Монтана, че съоръжението е негодно да приеме срещата между двата тима. Причина за това е замръзналото тревно покритие на стадион “Огоста”, което прави провеждането на срещата невъзможно.

profittips-the best football tips

Ние от ЦСКА считаме за неоснователно да се рискува здравето на футболистите. Целта на подобни срещи е да работи за оптималната форма на състезателите и отборите, а не да причинява травми.

Представителите на румънския клуб предложиха провеждане на срещата в северната ни съседка, но с оглед програмата на подготвителния лагер на ЦСКА, това беше непостижимо за нашия клуб.

Пожелаваме на ФК Университатя Крайова успех в бъдещите спортни изяви!“

По-рано днес, румънците нарекоха ЦСКА 1948 аматьори, поради отказа им от проверката и обявиха мотивите за отпадналия ангажимент като детски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker