Локомотив (София)Първа лигаСлавияТОПЦСКА 1948

ЦСКА 1948 се разделя с още двама, те подписват със Славия и Локо София

Чистката в ЦСКА 1948 през зимната пауза продължава с пълна сила, както ви информира по-рано TribunaSofia.bg.

Вчера клубът обяви официално, че приключва отношенията си с левия бек Мики Орачев. Той става 12-тият футболист, с когото „червените“ се разделят. Очаква се, че защитникът ще се завърне там, откъдето дойде в Бистрица – Локомотив (София).

profittips-the best football tips

Славия ще си върне крилото Радослав Кирилов. Ръководството на „белите“ вече се е разбрало с ЦСКА 1948 за бившия си капитан.

Футболистът вече не попада в плановете на тима, който домакинства в Бистрица, и пак ще играе за Славия. Именно от „белите“ той премина в ЦСКА 1948 през юли 2022 година. За това време той записа 40 мача, но вкара само 2 гола, като изигра и един двубой за дубъла.

От клуба са потърсили играча, който има 100 мача и 22 гола с белия екип, а той се е съгласил да заиграе отново на „Александър Шаламанов“. Воденият от Златомир Загорчич тим започва подготовка на 10 януари в 14:00 часа.

Снимка: lap.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker