ТОПФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 с оферта към бивш халф на Левски

ЦСКА 1948 е отправил оферта към бивш национал и доскорошния халф на Левски Георги Миланов, информира „Тема Спорт“. Той се оказа ненужен на „Герена“ и напусна като свободен агент. Миланов продължава да няма нов отбор и от ръководството на ЦСКА 1948 веднага са влезли в контакт с него.

Предложението към полузащитника е било доста добро от финансова гледна точка, но на този етап играчът не е дал категоричен отговор дали приема или не.

profittips-the best football tips

Желанията на Миланов са били да излезе в чужбина, но но към днешна дата нямал конкретно предложение за там.
Интерес към него имаше от Арда, а оферта и от Ботев Пловдив. Там движещата сила е бил Ивелин Попов, който също се оказа ненужен в Левски и напусна. Попето е опитал да убеди 31-годишния Георги Миланов да подсили канарчетата, но засега без успех. Така бившият национал посреща септември месец без отбор.
В същото време ЦСКА 1948 назначи интересно име за треньор в първия отбор. Става въпрос за сина на Димитър Димитров-Херо – Виктор. Той влиза в щаба на старши треньора Николай Панайотов и двамата ще ръководят ЦСКА 1948. Интересното е, че Виктор Димитров също за последно бе на „Герена“. Той водеше втория отбор на Левски в Югозападната Трета лига, но се стигна до раздяла.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker