Извън БългарияФутболЦСКА-София

Чакан в ЦСКА отсвири именит балкански тим с интересен довод

Един от вариантите за нов нападател в ЦСКА Атанас Илиев е отхвърлил оферта на известен балкански тим, съобщава „Тема Спорт“. Динамо Букурещ е предложил на нападателя договор и месечна заплата в размер на 16 хиляди евро.

29-годишният голаджия е обяснил на ръководството на букурещкия тим отказа си с намерението си да заиграе в отбор с цел и потенциал да се бори за призовите места в съответното първенство и за участие в евротурнирите. Това донякъде се припокрива с офертата от ЦСКА макар наскоро треньорът на тима да афишира цел завършване в Топ 5 като реална за неговия състав.

profittips-the best football tips

Илиев пропусна да стане съотборник с Георги Миланов, който вече се състезава за Динамо. Все пак той има шанс да се събере с бившия си съотборник в Черно море Иван Дюлгеров, ако акостира на „Армията“.

Вратарят се превърна в най-скъпоплатения роден футболист в ЦСКА от 12 години насам.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker